Stressad

Hej bloggen.

Här sitter jag med en handduk runt kroppen och en på huvudet, måste börja sminka mig och fixa mig. Kl 4 ska jag och bengan hämta mamma på jobbet och åka till familjen Mårtensson för malin fyller 19 år! Grattis till henne =)
Sen ska jag springa därifrån till Carro på middag!
Vad ska man ha på sig, det tycker jag alltid är så svårt. Men om jag sminkar mig mycket vill jag alltid ha snygga kläder, men jag tänkte göra en vanlig sminkning idag, så kanske en jeans långskorta o leggings, det får duga.

Bloggar senare. Puusss


PiggJenny

Hey

Jag är så himla pigg hela tiden. Uppe hela nätterna och sover på dagen, så är alltid mina lov och helger.


Vi åt på maestro satt där ett bra tag, sen kom Aso och hämtade oss så åkte vi runt med honom. Sen var vi hemma hos mig, och Bella somnade i min säng haha! Sen väckte jag henne så följde jag med henne hem så hon inte gick ensam
och nu sitter jag här =) och om jag inte somnar så ska Aso hämta mig om ett tag. Så får se hur de blir.



Snart är loveet slut, och det gillar vi inte. En vecka går så himla fort. Jag hatar verkligen skolan, det är ingenting för mig, och kommer aldrig bli det. Hur mycket jag en kämpar så blir det inte som jag vill och tänkt mig. Tycker det är så dåligt att man måste ha en tre årig gymnasie utbildning för att få ett jobb. Förr om åren var det inte alls så. Då kunde man börja jobba när man var 12 år och strunta i skolan. Åh, jag vill bara flytta till Turkiet, där trivs jag som bäst. Där har  man alltid ett leende på läpparna och lever livet som man ska göra.
Varför går livet ut på att plugga ihjäl sig måste ha ett bra jobb med okej lön för att klara sig?
Jag vill inte leva för att göra något jag inte tycker är kul. Jag vill bo där jag trivs med underbara mäniskor, och inte behöva tänka på hur mycke man måste göra om man bor här i Sverige. Visst, det blir räkningar om man bor i Turkiet också, men det är på ett helt annat sätt, jag har redan jobb på Adems resturang, man bor hur billigt som helst, och det är ett helt annat klimat där som jag verkligen trivs i. Om jag bara hade chansen skulle jag bara lämna allt här och bara dra. Ingen tror på mig att jag kommer flytta dit sen, men jag kommer! De är en dröm som kommer att bli VERKLIGHET.

Som tur är åker jag dit 20 maj och är där i två veckor. Sen ska jag försöka komma dit mer under sommarlovet.

Nu blev det ett långt inlägg ska inte tråka ut er.

Pusspåer.


side i mitt hjärta.


Bella


min älskade adem


har aldrig varit så lycklig som jag var, när jag var i dina armar<3



Utgång

Hey =)

Ska strax möta upp Bella, vi ska käka pizza på maestro. Det är den bästa pizzerian i Falun som jag kanske har nämnt i snart två år haha.
Det var länge sen jag hälsade på mina pojkar där inne, så får vara extra trevlig idag, så man får rabatt ;) man vet aldrig.

Senare har jag ingen aning vad som händer, får väl ringa min kära killkompis och kanske åka en runda som igår natt. Kom hem halv 6 imorse, men så skönt att åka och bara prata.

Ha en bra fredag.


De är inte idomin på mina läppar, det är glitter, Syns dåligt
i cam.


inlägg

Hej blooggeeen :D

Jag hade typ glömt att jag hade en blogg. Men nu ska jag börja skriva igen  :)

Sist jag skrev var det julafton och var påväg till Brasilien, och när jag var där, ojoj har aldrig sätt så snygga killar!
Dog nästan. Och jag är ju en riktig flirtare, så det gick kanon haha =) eftersom brassarna inte är så flirtiga av sig, så fick jag ta första stegen!

Ikväll ska jag och Bella ut och käka. Det blir nice.

De är rätt komiskt att jag har läsare fortfarande fast jag inte skrivit något på över 2 månader.
Men de blir ändring på det nu :D

Pusshej


Så ser jag väl ut på en idrottslektion.


RSS 2.0